https://www.hongwangstainless.com/uploads/JKPTG4SJT4CKVYYD.jpg
https://www.hongwangst stainless.com/uploads/banner211.jpg
https://www.hongwangst stainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 1.jpg
https://www.hongwangst stainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 2..jpg
https://www.hongwangst stainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 1-1.jpg
babagan kita babagan kita

Kita minangka perusahaan baja tahan karat sing paling kompetitif ing China, perusahaan kami minangka platform perdagangan impor lan ekspor stainless steel saka Hongwang Group sing nggabungake perdagangan internasional, panyimpenan, pangolahan lan layanan purna jual.  <br/> Iki uga nduweni peran penting kanggo pemasaran internasional produk berkualitas tinggi sing diproduksi dening basis manufaktur utama klompok kasebut.

Sapa Kita?

Kita minangka perusahaan baja tahan karat sing paling kompetitif ing China, perusahaan kami minangka platform perdagangan impor lan ekspor stainless steel saka Hongwang Group sing nggabungake perdagangan internasional, panyimpenan, pangolahan lan layanan purna jual. 
Iki uga nduweni peran penting kanggo pemasaran internasional produk berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening basis manufaktur utama klompok kasebut.

Luwih +

Produk inti yaiku koil lan lembaran stainless steel sing digulung adhem, 200, 300, 400 seri, permukaan kabeh koil lan piring kabeh.  Jembaré nutupi 510-750mm, lan 1240mm, lan kandelé antara 0,28mm lan 3.0mm.  Rampung kalebu NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, Polandia kusam, 8K, mirror ti-gold, gold rose, black ti-gold, geter, tembaga, AFP, lsp. Kanggo nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan, kita nyedhiyakake 2BQ (bahan stamping) khusus, 2BK (bahan pamrosesan 8K) lan bahan khusus liyane.  Perusahaan kasebut uga bisa nyedhiyakake layanan pemotongan, slitting, film lan ndukung layanan perdagangan impor lan ekspor. 

apa sing bisa ditindakake?

Produk inti yaiku koil lan lembaran stainless steel sing digulung adhem, 200, 300, 400 seri, permukaan kabeh koil lan piring kabeh. Jembaré nutupi 510-750mm, lan 1240mm, lan kandelé antara 0,28mm lan 3.0mm. Rampung kalebu NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, Polandia kusam, 8K, mirror ti-gold, gold rose, black ti-gold, geter, tembaga, AFP, lsp. Kanggo nyukupi kebutuhan pribadi para pelanggan, kita nyedhiyakake 2BQ (bahan stamping) khusus, 2BK (bahan pamrosesan 8K) lan bahan khusus liyane. Perusahaan kasebut uga bisa nyedhiyakake layanan pemotongan, slitting, film lan ndukung layanan perdagangan impor lan ekspor. 

Luwih +

Pabrik Langsung Wiwit taun 2003 <br/> Pesenan Cilik Ditampa <br/> Mutu Apik <br/> Layanan Apik <br/> Wektu Pengiriman Cepet <br/> Tim Penjualan Profesional <br/>

Napa Pilih Kita?

Pabrik Langsung Wiwit taun 2003
Pesenan Cilik Ditampa
Kualitas
Baik Layanan Bagus
Cepet Pangiriman Cepet
Tim Penjualan Profesional

Luwih +
Ndeleng Liyane +

produk

Macem-macem produk hongwang sing dipilih
  • Kabeh
  • Steel Coil
  • Koil Baja tahan karat warna
  • Steel Sheet
  • Warna Steel Sheet
Ndeleng Liyane +
>
>

Warta

Master informasi lan pituduh industri paling anyar
Ndeleng Liyane +
  • 2021/Sep

    The advantages and disadvantages of stainless steel screens in decoration

    The surface color of today’s stainless steel screens is different from general color products. General color products can be made by spraying or water dyeing, but they are easy to fade and fade in the air or rain. The difference of the color stainless steel screen is that its processing tec...

  • 2021/Sep

    The main purpose and decorative function of stainless steel screen

    The main purpose of the screen is to isolate, cover and decorate. It can make the room form a multi-level sense of space, using decorative layout, for example, for a family with a small living area, when a room needs to be divided into a bedroom and a meeting room and a study room, screens can be...

  • 2021/Sep

    How thick should the stainless steel hollow screen be?

    The stainless steel hollowing process uses laser cutting technology. Laser cutting has limitations. It is difficult to cut out too thick plates. The periphery is not so flat, and burrs are prone to appear at the cut. It also requires subsequent polishing and polishing, which is time-consuming. It...

  • 2021/Sep

    The advantages and disadvantages of stainless steel screens in decoration

    The surface color of today’s stainless steel screens is different from general color products. General color products can be made by spraying or water dyeing, but they are easy to fade and fade in the air or rain. The difference of the color stainless steel screen is that its processing tec...

  • 2021/Sep

    The main purpose and decorative function of stainless steel screen

    The main purpose of the screen is to isolate, cover and decorate. It can make the room form a multi-level sense of space, using decorative layout, for example, for a family with a small living area, when a room needs to be divided into a bedroom and a meeting room and a study room, screens can be...

  • 2021/Sep

    How thick should the stainless steel hollow screen be?

    The stainless steel hollowing process uses laser cutting technology. Laser cutting has limitations. It is difficult to cut out too thick plates. The periphery is not so flat, and burrs are prone to appear at the cut. It also requires subsequent polishing and polishing, which is time-consuming. It...