https://www.hongwangstainless.com/uploads/JKPTG4SJT4CKVYYD.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/banner211.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 1.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 2.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 1-1.jpg
за нас за нас

Ние сме најконкурентно претпријатие за ладно валани не'рѓосувачки челик во Кина, нашата компанија е професионална платформа за увоз и извоз на нерѓосувачки челик на групата Хонгванг, интегрирајќи ја меѓународната трговија, складирање, обработка и услуга по продажба. <br/> Исто така, игра важна улога за меѓународниот маркетинг на високо квалитетни производи произведени од најголемите производствени бази на групацијата.

Кои сме ние?

Ние сме најконкурентно претпријатие за ладно валани нерѓосувачки челик во Кина, нашата компанија е професионална платформа за увоз и извоз на нерѓосувачки челик на групата Хонгванг, интегрирајќи ја меѓународната трговија, складирање, обработка и услуга по продажба 
Исто така, игра важна улога за меѓународниот маркетинг на високо квалитетни производи произведени од најголемите производствени бази на групацијата.

Повеќе +

Нашите основни производи се ладно валани калеми од не'рѓосувачки челик и лимови од серија 200, 300, 400, завршна обработка на целата калем и плоча. Ширината опфаќа 510-750мм, и 1240мм, а дебелината помеѓу 0,28мм и 3мммм. Завршувањето вклучува NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, досаден лак, 8K, огледало ти-злато, розово злато, црно ти-злато, вибрации, бакар, AFP, итн. За да ги задоволиме персонализираните потреби на клиентите, ние обезбедете прилагодени 2BQ (материјали за печат), 2BK (материјали за обработка на 8K) и други специјални материјали. Компанијата исто така може да обезбеди услуги за сечење, сечење, покривање филмови и поддршка на услуги за увоз и извоз на трговија. 

Што можеме да направиме?

Нашите основни производи се ладно валани калеми од не'рѓосувачки челик и лимови од серија 200, 300, 400, завршна обработка на целата калем и плоча. Ширината опфаќа 510-750мм, и 1240мм, а дебелината помеѓу 0,28мм и 3мммм. Завршувањето вклучува NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, досаден лак, 8K, огледало ти-злато, розово злато, црно ти-злато, вибрации, бакар, AFP, итн. За да ги задоволиме персонализираните потреби на клиентите, ние обезбедете прилагодени 2BQ (материјали за печат), 2BK (материјали за обработка на 8K) и други специјални материјали. Компанијата исто така може да обезбеди услуги за сечење, сечење, покривање филмови и поддршка на услуги за увоз и извоз на трговија. 

Повеќе +

Фабрички директен од 2003 година <br/> Прифатливи се мали нарачки <br/> Добар квалитет <br/> Добра услуга <br/> Брзо време на испорака <br/> Професионален тим за продажба <br/>

Зошто да не изберете нас?

Фабрика Директен од 2003 година
Мали нарачки Прифатлив
добар квалитет
Добра услуга
Време на брза испорака
Професионален тим за продажба

Повеќе +
Погледнете повеќе +

производ

Различни производи од хонгванг за ваш избор
 • Сите
 • Нерѓосувачки челик серпентина
 • Боја серпентина од не'рѓосувачки челик
 • Нерѓосувачки челичен лим
 • Боја нерѓосувачки челичен лим
Погледнете повеќе +
>>
>>

Вести

Совладајте ги најновите информации и насоки за индустријата
Погледнете повеќе +
 • 2021/Sep

  The advantages and disadvantages of stainless steel screens in decoration

  The surface color of today’s stainless steel screens is different from general color products. General color products can be made by spraying or water dyeing, but they are easy to fade and fade in the air or rain. The difference of the color stainless steel screen is that its processing tec...

 • 2021/Sep

  The main purpose and decorative function of stainless steel screen

  The main purpose of the screen is to isolate, cover and decorate. It can make the room form a multi-level sense of space, using decorative layout, for example, for a family with a small living area, when a room needs to be divided into a bedroom and a meeting room and a study room, screens can be...

 • 2021/Sep

  How thick should the stainless steel hollow screen be?

  The stainless steel hollowing process uses laser cutting technology. Laser cutting has limitations. It is difficult to cut out too thick plates. The periphery is not so flat, and burrs are prone to appear at the cut. It also requires subsequent polishing and polishing, which is time-consuming. It...

 • 2021/Sep

  The advantages and disadvantages of stainless steel screens in decoration

  The surface color of today’s stainless steel screens is different from general color products. General color products can be made by spraying or water dyeing, but they are easy to fade and fade in the air or rain. The difference of the color stainless steel screen is that its processing tec...

 • 2021/Sep

  The main purpose and decorative function of stainless steel screen

  The main purpose of the screen is to isolate, cover and decorate. It can make the room form a multi-level sense of space, using decorative layout, for example, for a family with a small living area, when a room needs to be divided into a bedroom and a meeting room and a study room, screens can be...

 • 2021/Sep

  How thick should the stainless steel hollow screen be?

  The stainless steel hollowing process uses laser cutting technology. Laser cutting has limitations. It is difficult to cut out too thick plates. The periphery is not so flat, and burrs are prone to appear at the cut. It also requires subsequent polishing and polishing, which is time-consuming. It...