https://www.hongwangstainless.com/uploads/JKPTG4SJT4CKVYYD.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/banner211.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 1.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 2.jpg
https://www.hongwangstainless.com/uploads/ 宏 旺 谷 歌 官方 1-1.jpg
rreth ne për ne

Ne jemi ndërmarrja më konkurruese e mbështjellë me ftohtë në Kinë, kompania jonë është platforma profesionale e importit dhe eksportit të çelik inox të Grupit Hongwang që integron tregtinë ndërkombëtare, magazinimin, përpunimin dhe shërbimin pas shitjes. <br/> Ai gjithashtu luan një rol të rëndësishëm për tregtinë ndërkombëtare të produkteve me cilësi të lartë të prodhuara nga bazat kryesore të prodhimit të grupit.

Kush jemi ne

Ne jemi ndërmarrja më konkurruese e mbështjellë me ftohtë në Kinë, kompania jonë është platforma profesionale e importit dhe eksportit të çelik inox të Grupit Hongwang që integron tregtinë ndërkombëtare, magazinimin, përpunimin dhe shërbimin pas shitjes. 
Ai gjithashtu luan një rol të rëndësishëm për tregtinë ndërkombëtare të produkteve me cilësi të lartë të prodhuara nga bazat kryesore të prodhimit të grupit.

Më shumë +

Produktet tona kryesore janë mbështjellje çeliku inox të mbështjellë me të ftohtë dhe fletë të serive 200, 300, 400, përfundimi sipërfaqësor i spirales dhe pllakës së plotë. Gjerësia mbulon 510-750 mm, dhe 1240 mm, dhe trashësia midis 0,28 mm dhe 3,0 mm. Përfundimet përfshijnë NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, lustër të shurdhër, 8K, pasqyrë prej ari, trëndafili, ari të zi, dridhje, bakër, AFP, etj. Për të përmbushur nevojat e personalizuara të klientëve, ne siguroni 2BQ (materiale për vulosje) të personalizuara, 2BK (materiale përpunuese 8K) dhe materiale të tjera të veçanta. Kompania gjithashtu mund të sigurojë prerjen, prerjen, mbulimin e filmit dhe mbështetjen e shërbimeve të tregtisë së importit dhe eksportit. 

cfarë mund të bëjmë?

Produktet tona kryesore janë mbështjellje çeliku inox të mbështjellë me të ftohtë dhe fletë të serive 200, 300, 400, përfundimi sipërfaqësor i spirales dhe pllakës së plotë. Gjerësia mbulon 510-750 mm, dhe 1240 mm, dhe trashësia midis 0,28 mm dhe 3,0 mm. Përfundimet përfshijnë NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, lustër të shurdhër, 8K, pasqyrë prej ari, trëndafili, ari të zi, dridhje, bakër, AFP, etj. Për të përmbushur nevojat e personalizuara të klientëve, ne siguroni 2BQ (materiale për vulosje) të personalizuara, 2BK (materiale përpunuese 8K) dhe materiale të tjera të veçanta. Kompania gjithashtu mund të sigurojë prerjen, prerjen, mbulimin e filmit dhe mbështetjen e shërbimeve të tregtisë së importit dhe eksportit. 

Më shumë +

Fabrika direkte që nga viti 2003 <br/> Porositë e vogla të pranueshme <br/> Cilësi e mirë <br/> Shërbim i mirë <br/> Koha e dorëzimit të shpejtë <br/> Ekipi profesional i shitjeve <br/>

Pse na zgjodhet ne ?

Fabrika Direkte që nga viti 2003
Porosi të Vogla E pranueshme
Cilësi e
mirë Shërbim i mirë
Koha e dorëzimit të shpejtë
Ekipi profesional i shitjeve

Më shumë +
Shiko më shumë +

produkt

Produkte të ndryshme hongwang për zgjedhjen tuaj
 • Të gjitha
 • Stainless Steel spirale
 • Spiralja prej çeliku inox me ngjyra
 • Çelik Sheet
 • Color çelik Sheet
Shiko më shumë +
>>
>>

Lajme

Zotëroni informacionin dhe udhëzimet më të fundit të industrisë
Shiko më shumë +
 • 2021/Sep

  The advantages and disadvantages of stainless steel screens in decoration

  The surface color of today’s stainless steel screens is different from general color products. General color products can be made by spraying or water dyeing, but they are easy to fade and fade in the air or rain. The difference of the color stainless steel screen is that its processing tec...

 • 2021/Sep

  The main purpose and decorative function of stainless steel screen

  The main purpose of the screen is to isolate, cover and decorate. It can make the room form a multi-level sense of space, using decorative layout, for example, for a family with a small living area, when a room needs to be divided into a bedroom and a meeting room and a study room, screens can be...

 • 2021/Sep

  How thick should the stainless steel hollow screen be?

  The stainless steel hollowing process uses laser cutting technology. Laser cutting has limitations. It is difficult to cut out too thick plates. The periphery is not so flat, and burrs are prone to appear at the cut. It also requires subsequent polishing and polishing, which is time-consuming. It...

 • 2021/Sep

  The advantages and disadvantages of stainless steel screens in decoration

  The surface color of today’s stainless steel screens is different from general color products. General color products can be made by spraying or water dyeing, but they are easy to fade and fade in the air or rain. The difference of the color stainless steel screen is that its processing tec...

 • 2021/Sep

  The main purpose and decorative function of stainless steel screen

  The main purpose of the screen is to isolate, cover and decorate. It can make the room form a multi-level sense of space, using decorative layout, for example, for a family with a small living area, when a room needs to be divided into a bedroom and a meeting room and a study room, screens can be...

 • 2021/Sep

  How thick should the stainless steel hollow screen be?

  The stainless steel hollowing process uses laser cutting technology. Laser cutting has limitations. It is difficult to cut out too thick plates. The periphery is not so flat, and burrs are prone to appear at the cut. It also requires subsequent polishing and polishing, which is time-consuming. It...