https://www.hongwangst stainless.com/uploads/banner211.jpg
https://www.hongwangst stainless.com/uploads/banner413.jpg
https://www.hongwangst stainless.com/uploads/banner35.jpg
ngeunaan urang tentang Kami

Kami perusahaan stainless steel anu paling kalapa tiis-digulung di cina, perusahaan kami mangrupikeun platform dagang impor stainless steel sareng perdagangan ekspor ti Hongwang Group ngahijikeun perdagangan internasional, neundeun, ngolah sareng jasa saatos penjualan.  <br/> Éta ogé maénkeun peran anu penting pikeun pamasaran internasional produk kualitas luhur anu diproduksi ku basis manufaktur utama grup.

Saha Kami?

Kami perusahaan stainless steel anu paling kalapa tiis-digulung di cina, perusahaan kami mangrupikeun platform dagang impor stainless steel sareng perdagangan ekspor ti Hongwang Group ngahijikeun perdagangan internasional, neundeun, ngolah sareng jasa saatos penjualan. 
Éta ogé ngagaduhan peran anu penting pikeun pamasaran internasional produk kualitas luhur anu didamel ku basis manufaktur utama grup.

Langkung +

Produk inti kami nyaéta coil stainless steel anu digulung tiis sareng lambaran 200, 300, 400 séri, permukaan bérés tina coil sareng piring.  Lebarna nutupan 510-750mm, sareng 1240mm, sareng kandelna antara 0.28mm sareng 3.0mm.  Anu bérésna kalebet NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, Polandia kusam, 8K, spion ti-gold, gold rose, black ti-gold, geter, tambaga, AFP, sareng sajabana Kanggo nyumponan kabutuhan pribadi konsumén, urang nyayogikeun 2BQ khusus (bahan stamping), 2BK (bahan pamrosésan 8K) sareng bahan khusus sanés.  Perusahaan ogé tiasa nyayogikeun motong, slitting, pilem-nutupan sareng ngadukung jasa perdagangan impor sareng ékspor. 

naon anu urang tiasa laksanakeun?

Produk inti kami nyaéta coil stainless steel anu digulung tiis sareng lambaran 200, 300, 400 séri, permukaan bérés tina coil sareng piring. Lebarna nutupan 510-750mm, sareng 1240mm, sareng kandelna antara 0.28mm sareng 3.0mm. Anu bérésna kalebet NO.1, 2E, 2B, 2BB, BA, Polandia kusam, 8K, spion ti-gold, gold rose, black ti-gold, geter, tambaga, AFP, sareng sajabana Kanggo nyumponan kabutuhan pribadi konsumén, urang nyayogikeun 2BQ khusus (bahan stamping), 2BK (bahan pamrosésan 8K) sareng bahan khusus sanés. Perusahaan ogé tiasa nyayogikeun motong, slitting, pilem-nutupan sareng ngadukung jasa perdagangan impor sareng ékspor. 

Langkung +

Pabrik Langsung Ti saprak 2003 <br/> Pesenan Leutik Ditampi <br/> Kualitas Saé <br/> Palayanan Anu Saé <br/> Waktos Pangiriman Gancang <br/> Tim Penjualan Profesional <br/>

Naha Pilih Kami?

Pabrik Langsung Ti saprak 2003
Pesenan Leutik Ditampi
Kualitas
Saé Alus Layanan Saé
Pangiriman Cepat
Tim Penjualan Profesional

Langkung +
Tingali Langkung +

produk

Rupa-rupa produk hongwang pikeun pilihan anjeun
  • Sadayana
  • Steel Steel coil
  • Warna stainless steel Coil
  • Steel Steel Lambaran
  • Warna steel Steel Lambaran
Tingali Langkung +
>
>

wartos

Ngawasaan informasi sareng pitunjuk industri pangénggalna
Tingali Langkung +